Nincs engedélyezve a javascript.
Kategóriák
Minden
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Gazdaság, üzlet
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Művészetek
Publicisztika
Regény
Családregény
Dokumentumregény
Erotikus
Fantasy
Háborús
Horror
Kaland
Krimi
Romantikus
Sci-fi
Szépirodalmi
Szórakoztató
Thriller
Történelmi
Egyéb
Sport
Szórakozás
Társadalom- és humántudomány
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Vallás
Végítélet

Végítélet

Európa Könyvkiadó, 2018.10.15.
5 599 Ft
Eredeti ár:
6 999 Ft
Megtakarítás:
20 %
Előrendelhető

Valahol a kaliforniai sivatag mélyén, egy titkos katonai laboratóriumban üzemzavar támad, s elszabadul egy gyilkos vírus. Az emberiség csupán egy kis csoportja éli túl a kórt. A túlélők két táborra oszlanak: vannak, akik Abagail anyát, a 108 éves idős asszonyt, és vannak, akik a baljós, sötét lényt, Randall Flagget követik. Míg az egyik csoport a társadalom újrafelépítésén fáradozik, a másik fegyverkezik és katonákat képez ki. Hamarosan elkerülhetetlenné válik az összecsapás. Stephen King klasszikussá vált monumentális regénye maga a figyelmeztetés: „Emberiség, vigyázz!”
„Mutasson nekem egy magányos férfit vagy nőt, és én mutatok egy szentet. Adjon kettőt, egymásba szeretnek. Adjon hármat, és feltalálják a ťtársadalomnakŤ nevezett elbűvölő dolgot. Adjon négyet, és építeni fognak egy piramist. Adjon ötöt, és kirekesztenek egyet.
Adjon hatot, és feltalálják az előítéletet. Adjon hetet, és hét éven belül újra föltalálják a hadviselést. Lehet, hogy az embert Isten képére alkották, de az emberi társadalmat az Ő ellenlábasáéra, és a társadalom folyton hazafelé igyekszik.”Fordította: Bihari György

Ki olvassa még
/
Bene Bettina

Hozzászólások

szombat, 18:35
Tisztelt Kiadó!
Látni rá lehetőséget, hogy az Állattemetőt kiadják a jövő áprilisban érkező Pet Sematary film előtt?
Köszönöm
szeptember 25. 14:52
Kedves Tibor és Zsolt,
nagyon köszönjük az észrevételeket! :)
Szép napot kívánunk,
az Európa Könyvkiadó szerkesztősége
szeptember 25. 14:51
Kedves László,
a későbbiekben lehetséges, hogy puhakötésben is elérhetőek lesznek a kötetek.
Szép napot kívánunk,
az Európa Könyvkiadó szerkesztősége
szeptember 23. 14:54
Egyetértek az előző hozzászólóval, ezeket a regényeket én is szívesen fogadnám. A ragyogás már számtalan újrakiadást megélt nálunk, míg egyes King regények csupán egyetlen egyszer jelentek meg, az is jó régen volt. Nyilván a közönség igényeihez mérten döntenek arról, mit adjanak ki újra és mit nem, de szerintem bármelyik King könyvre lenne kereslet. Én szívesen látnám még a Bilincsben, a Rose Madder vagy a Dolores újrakiadását is.
Üdvözlettel: egy lelkes Európa Könyvkiadó könyvgyűjtő
szeptember 23. 10:39
Tisztelt Kiadó!
Ha Stephen King regények újranyomásához szeretnének tippeket, örömmel adok, az én gyűjteményemből ugyanis hiányzik a Nem jön szememre álom, az Álomcsapda és a Tóparti kísértetek. Közülük az első kettő, ha jól tudom, csak egyszer jelent meg, akkor is elég gyenge borítóval. Megérdemelnék a keménytáblás kiadást.
Köszönöm.
szeptember 22. 8:07
Üdvözlöm!
Érdeklődni szeretnék, hogy az újabb megjelenések nem lesznek már elérhetőek az 1-2 évvel ezelőtti stílusban puha kötésben? Gondolok itt a Setét Torony kiadásokra mint design.
szeptember 20. 9:56
Kedves Dorina,
az idei terveink között nem szerepel, de nem kizárt, hogy a jövőben újra kiadjuk. Mindenesetre köszönjük, hogy jelezted, minden ilyen jellegű kérdés, kérés fontos számunkra az újranyomások tervezésekor!
Szép napot kívánunk,
az Európa Könyvkiadó szerkesztősége
szeptember 19. 17:27
Üdvözlöm!
Érdeklődni szeretnék,hogy az Állattemető c. könyv újrakiadása mikorra várható?.
Kedvcsináló
/