Nincs engedélyezve a javascript.
Járvány idején
Nyári könyvvásár

Járvány idején

499 Ft
Korábbi ár:
1 500 Ft
Eredeti ár:
2 999 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Nem félek, hogy megbetegszem. Akkor mitől félek? A járvány következményeitől. Attól, hogy kiderül, az általam ismert civilizáció építménye csupán kártyavár. Félek a lenullázódástól, de az ellenkezőjétől is: hogy hiábavaló lesz a félelem, elmúlik, és utána nem változik semmi.
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
Raktári kód:
800438
EAN:
9789635042418
Megjelenés:
2020.04.16.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
128
Méret [mm]:
110 x 180 x 16
Tömeg [g]:
190

Ismerje meg a szerzőt

Paolo Giordano
Paolo Giordano
Paolo Giordano 1982-ben született Torinóban. Végzettsége szerint fizikus. A prímszámok magánya az első regénye. Megjelenése évében, 2008-ban Olaszországban elnyerte a legrangosabb irodalmi- és a legnépszerűbb közönségdíjat. Azóta már világsiker. Második kötete, Az emberi test egy „új típusú” háború regénye, hősei az afganisztáni olasz misszió újoncai. Szinte még gyerekek. Az Ezüst és fekete érzékeny, finom kamaradarab, egy fájdalmas élettöredék irodalmi feldolgozása.
2022. február 21. 9:43
Mónika Baráth
M
Paolo Giordano olasz fizikus, aki íróként is kipróbálta magát, a #járványidején az ötödik könyve. Ebben az alkotásban a szerző római lakásában, tudós énje segítségével próbálja feldolgozni mindazokat az élményeket, amelyek őt érték a járvány idején, végiggondolja a krízis tanulságait, a pandémia társadalmi alapkérdéseivel foglalkozik.
A könyv ugyan 2020-ban íródott, és áprilisban már meg is jelent, én most olvastam.
Igazán tanúlságos, talán így, hogy már egy éve velünk van a mindennapjainkban a SARS-Cov-2 vírus még érdekesebb ez a kisregény.
Bár kényelmetlen igazságokkal szembesít minket, ugyanakkor kiutat is igyekszik mutatni az olvasó számára.
Fontos lenne átértékelnünk a természethez és egymáshoz fűződő viszonyunkat, hogy a vírus, vírusok terjedését eltudjuk kerülni.
"Maga alá piszkít a világ. A járvány tehát felhívás a gondolkodásra. Karantén idején lehetőség nyílik megtenni. De min gondolkodjunk? Azon, hogy nem csak az emberek közösségének a részei vagyunk. Hanem egy csodálatos és törékeny ökoszisztéma legerőszakosabb faja a miénk."