Nincs engedélyezve a javascript.
A párod nem a pszichológusod

A párod nem a pszichológusod
(E-könyv)

Ráadásul egy terapeutának sosem fáj a feje

Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
2 099 Ft
Eredeti ár:
2 799 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Mekkora feladat változtatni a rutinjainkon, a személyiségünkön? Egy „véletlenül" kicsúszó mondaton? Vajon mennyire hajtanak bennünket önző gondolatok akkor, mikor segítséget nyújtunk? Vagy amikor mindenünket feláldozzuk a másikért? És tényleg mindig a másik a hibás?
A sikeres párkapcsolat működéséhez fontos belátnunk, hogy kételyeinkről, csalódásainkról, fájdalmainkról nem csak és kizárólag a partnerünk tehet. Ahogy az sem megoldás, ha úgy kezeljük a társunkat, mintha ő lenne a pszichológusunk (vagy az a bizonyos „szennyesláda"), akinek egyetlen életcélja a mi jólétünk és boldogulásunk kell hogy legyen. A legfontosabb feladat tehát, hogy megtanuljuk, hogyan lehet kezelni az elénk kerülő különböző párkapcsolati helyzeteket, illetve mikor érdemes szerelmi problémáinkkal felkeresni egy szakembert. A párod nem a pszichológusod ezekhez nyújt majd segítséget.
Szállítás:
Azonnal
Raktári kód:
803334
EAN:
9789635047338
Megjelenés:
2023.
Oldalszám:
296
Olvass bele
Az ország leggyorsabb kiszállítása

Ismerje meg a szerzőt

Lázár Gergely
Lázár Gergely
Lázár Gergely pszichológus, családterapeuta, integratív hipnoterapeuta. Vállalkozó, emellett szenvedélybetegekkel foglalkozik, de korábban dolgozott már iskolapszichológusként is. Szakemberként rendszeres meghívottja a televíziós, rádiós és podcast műsoroknak. Az esetei során nyitott, kíváncsi szemléletéhez kreativitás és gyakorlatiasság párosul. Beismerni a hibáinkat és változtatni soha nem késő, és bár az önvizsgálat nagyon fontos, szintén lényeges a pozitív életszemlélet, és hogy néha önmagunkon tudjunk nevetni.