Nincs engedélyezve a javascript.
Gyilkosság a karácsonyi expresszen
50% kedvezmény több száz könyvünkre!

Gyilkosság a karácsonyi expresszen

2 300 Ft
Korábbi ár:
3 449 Ft
Eredeti ár:
4 599 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
"Kérjük, fejezzék be a felszállást, az ajtók záródnak!" Senki sem sejti, hogy a vonat a pokolba tart, és többeknek nincs visszaút! Karácsony előestéjén a Londonból a Skót-felföldre induló éjszakai, hálókocsis vonat utasai már erősen ünnepi hangulatban múlatják idejüket, mikor a hófödte hegyek között kanyargó szerelvény kisiklik, egy csapásra hazavágva a hazatérni készülők hangulatát. Ha ez még nem volna elég, az ismert influenszert holtan találják a fülkéjében, majd egy másik útitársuk is elhalálozik. Aztán még egy… Az unokája születésére a lányához igyekvő Roz Parker nyugalmazott detektívnek nemcsak a hideggel, az egymást vádló utasokkal és a rejtélyes bűntettekkel kell megbirkóznia, hogy gátat szabjon a további gyilkosságoknak, de saját gyötrő emlékeivel és lelkiismeretével is meg kell küzdenie, hogy minden tekintetben épségben szálljon le a halálvonatról. A könnyeden és lendületesen, mégis élesen-tüskésen fogalmazó Alexandra Benedict, miközben komoly társadalmi problémákat is belesző karamellától ízes és kvízes karácsonyi krimijébe, nem felejti el leróni tiszteletét a műfaj királynője, Agatha Christie előtt.

Fordította: Pataricza Eszter
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
Raktári kód:
803331
EAN:
9789635048403
Eredeti megnevezés:
Murder on the Christmas Express
Megjelenés:
2023.11.01.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
336
Méret [mm]:
142 x 197 x 25
Tömeg [g]:
310

Ismerje meg a szerzőt

Alexandra Benedict
Alexandra Benedict
Alexandra Benedict díjnyertes regények, novellák, hangjátékok és forgatókönyvek írója. Korábban AK Benedict néven jelentette meg regényeit, az elsőt (The Beauty of Murder, A gyilkolás szépsége) rögtön jelölték is eDunnit-díjra, és nyolcrészes tévésorozat készült belőle. A The Black Tulips nevű indie-rock banda frontembere és dalszerzője volt, sőt alkalmanként még most is fellép a női thrillerírók alkotta The Slice Girlsszel – szexről, halálról és bűntettekről szóló dalokat énekelve.
2021-ben jelent meg Agatha Christie és a krimi aranykora előtt tisztelgő regénye, mely az Amazon szépirodalmi bestsellere lett. Ezt követte egy évvel később a Gyilkosság a karácsonyi expresszen.