Nincs engedélyezve a javascript.
Kategóriák
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Gasztronómia
Gazdaság, üzlet
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hobbi, szabadidõ
Idegen nyelvû könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Mûvészetek
Publicisztika
Regény
Családregény
Dokumentumregény
Erotikus
Fantasy
Háborús
Horror
Kaland
Krimi
Romantikus
Sci-fi
Szépirodalmi
Szórakoztató
Thriller
Történelmi
Egyéb
Sport
Szórakozás
Társadalom- és humántudomány
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Vallás
Szarvak

Szarvak

, 2012.
2 720 Ft
Eredeti ár:
3 200 Ft
Megtakarítás:
15 %
Nem rendelhető

Ignatius Perrish egy részeg éjszaka után arra ébred, hogy irtózatosan fáj a feje... és a tükörbe nézve azt látja, hogy szarvak nőttek a halántékán.

Ig először azt hiszi, hallucinál, a gyász és a harag elvette az eszét. Hiszen az utóbbi egy évet a maga privát purgatóriumában töltötte: egy esztendővel ezelőtt erőszakolták és gyilkolták meg brutális módon, felfoghatatlanul a szerelmét, Merrin Williamset. A teljes idegösszeomlás is szinte természetes lenne nála. Csakhogy ezek a szarvak valódiak...

Azelőtt Ig a boldogok gondtalan életét élte: gazdag szülők gyermekeként, tévésztár báty öccseként megvolt mindene, pénz, biztonság, megbecsülés. Megvolt mindene, sőt annál több is - Merrin szerelme, akivel együtt osztoztak romantikán, diákkori felelőtlenségeken, egy csakis kettejüknek kijutó, varázsos kalandon.

Merrin halálával mindez oda lett. Noha Ig volt az egyetlen gyanúsított, bíróság elé sohasem került, de fel sem mentette soha a kisváros, Gideon közvéleménye: persze hogy azért úszta meg, mert befolyásos szülei vannak! Mintha mindenki elhagyta volna Iget, még az Isten is. Talán csak egyvalaki nem: a benne lakozó ördög...

És most, ezekkel a szarvakkal, Ig rettenetes erőre tesz szert - olyan tehetségre, amellyel végre kinyomozhatja, ki ölte meg Merrint, ki tette tönkre az életét. És bosszút állhat. A templomba járás, az ima nem segített. Jöjjön hát a Sátán!"A szív alakú doboz" szerzőjének második regénye jóformán csupa négy- és ötcsillagos értékelést kapott az amazon.com-on, és a kritika is egyöntetű elismeréssel fogadta.

Hozzászólások

március 7. 13:29
Kedves Regina,
Joe Hill művei már nem a mi kiadónk gondozásában jelennek meg, így nem tudunk információt nyújtani a kérdésben.
Szép napot kívánunk,
az Európa Könyvkiadó szerkesztősége
március 3. 23:32
Kedves Kiadó!
Az lenne a kérdésem várható-e ebből a könyvből újrakiadás?
2017. március 8. 10:54
Kedves András,
a Szarvak újrakiadása egyelőre nem szerepel sajnos a rövidtávú terveink között.
Üdvözlettel,
Európa Könyvkiadó admin
2017. március 7. 22:04
Tisztelt Kiadó!
Idén megjelenik önöknél Joe Hill The Fireman c. regénye.Előtte sorban szeretném kiolvasni a többi könyvét is. Nemrég rendeltem meg önöktől A szív alakú dobozt és most következne a Szarvak c. Könyv, csak nem kapható sehol már. Érdeklődnék, hogy az új könyv mellett nem tervezik-e újranyomtatni? :)
Kedvcsináló
/