Nincs engedélyezve a javascript.
Az Órakulcs

Az Órakulcs

Sorozat:
2 999 Ft
Korábbi ár:
2 000 Ft
Eredeti ár:
3 999 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Fordító:
Az Óramágusok új, egyedi hang a fantasyben, ahol az Idő külön, mágikus univerzumként jelenik meg. Barátság, bizalom, a könnyű és a helyes út közti választás nehézsége, az elhivatottság megtalálása, az akaraterő megedzése, az első szerelem bonyodalmai – ilyen és hasonló kérdések foglalkoztatják az Óramágusok sorozat kamasz szereplőit, ahogyan a való élet, a valódi világ kamasz lakóit is, éljenek bárhol.
Jelenleg nem rendelhető
Raktári kód:
800372
EAN:
9789635043279
Kötésmód:
füles kartonált
Oldalszám:
464
Méret [mm]:
142 x 197 x 30
Tömeg [g]:
450

Ismerje meg a szerzőt

sherba_1.jpg
Natalia Sherba
Natalia Sherba Belorussziában született. Gyerekkorától szívesen rajzolt és írt rövid történeteket a barátai szórakoztatására. Mérnöki diplomát szerzett. Régóta elkötelezett híve a vusunak, a tradicionális kínai harcművészetet újraértelmező sportágnak, annak számos irányzatában járatos, több formagyakorlat-versenyen szerepelt sikeresen. A harcművészetek hagyományai, gazdag spirituális kultúrája és filozófiája a regényeiben is fontos szerepet játszanak.
2022. február 24. 10:02
Andrea Gondáné Kóródi
Andrea Gondáné Kóródi
Az Óramágusok mindhárom eddig megjelent kötetét elolvastam. Imádtam! Mindig is szerettem az ilyen misztikus könyveket. Lekötött, érdekelt a folytatás, mindig volt benne valami, ami miatt úgy éreztem, na még egy fejezet és leteszem, de ez ritkán sikerült. Pedig felnőtt fejjel olvastam, de remélem, ha a lányaim is megérnek a hosszabb könyvek olvasására, tetszeni fog nekik is. Már nagyon várom, hogy magyar fordításba kerüljön a további 3 része is. Azt is biztosan meg fogom vásárolni.