Nincs engedélyezve a javascript.
Melyik Magyarország kedvenc Agatha Christie-könyve?

Melyik Magyarország kedvenc Agatha Christie-könyve?

Szavazzon!

2015. május 20.

A képre kattintva válassza ki kedvencét augusztus 31-ig, hogy kiderüljön: melyik Christie-könyv a magyar olvasók kedvence! Agatha Christie 125. születésnapján pedig igazán rendkívüli módon fogunk eredményt hirdetni: az első három helyezett mű különleges kiadásával!
Ha nem találja kedvencét, írja meg hozzászólásban!

A SZAVAZÁST LEZÁRTUK!
Mindenkinek köszönjük a szavazatokat, az eredményt szeptember 15-én, Agatha Christie születésnapján tesszük közzé!

Hozzászólások

2015. augusztus 8. 14:40
Kedves Európa Kiadó!
A jelenlegi Gerhes Gábor-tervvel várható-e a Fogorvos széke és a Lord Edgware meghal megjelenése, mert a régebbi kiadásban már nem kaphatóak a könyvesboltokban.
2015. augusztus 4. 12:46
Kedves Európa Könyvkiadó!
Szeretném (a lenti hozzászóló(k)hoz csatlakozva), ha a jelenleg futó, Gerhes Gábor-féle designnal megjelenhetne mind a 66 Christie-regény, valamint a novelláskötetek is. A rajongók örülnének egy hiánytalan gyűjteménynek, melynek minden darabja hasonlóan néz ki, és nem utolsósorban szép és igényes.
Köszönöm.
2015. augusztus 4. 12:39
Kedvencem: Holttest a könyvtárszobában
2015. július 22. 10:36
Kedvencem a Paddington 1650.
Üdvözlettel: Morvai Imre
2015. július 21. 9:00
Kedves Terézia,
valóban megjelent regény formában a Gloriett a hullának (az Európa Könyvkiadónál később Gyilkosvadászat) című Agatha Christie-könyv, az eredeti A Greenshore-gloriett azonban soha nem került kiadásra. Ez utóbbi egy kisregény, a kötet előszavában, illetve az alábbi cikkben bővebben olvashat a mű kalandos történetéről:
http://www.konyvjelzomagazin.hu/hir/tobb-christie-mint-karacsony
Üdvözlettel,
Európa Könyvkiadó
2015. július 21. 7:01
A most kiadott "A Greenshore-gloriett" kapcsán:
49 Ft.-ért (HUF) vettem 1988-ban Albatrosz Könyvek kiadásban " Gloriett a hullának " , Zentai Éva kitűnő fordításában ugyanezt.
Szóval: melyik az első ? " ... eddig kiadatlan kisregényét .. Soha még nem jelent meg, sem angolul, sem magyarul...." ???
Megvettem , mint ahogy minden eddigit - de ez a kis "szeplő "furcsa...
2015. július 20. 23:12
Spanyolországban élek és sikerült megszereznem az összes Agatha Chreistie könyvet spanyolul. Mindegyik borítója egy fajta ugyanis egy kollekcióhoz tartoznak.
Ugyanígy sikerült megvennem az összes angol nyelvűt is, amiknek a kiadása, borítója hasonló, mert egy kollekcióhoz tartoznak.
Pár éve vettem Budapesten 5 könyvet Agatha Christitől. Tetszett a borító és a kiadás. Rá egy évre már teljesen más borítójú kiadások voltak. Vettem 22 darabot belőle és gondoltam majd az előző 5 darabot eladom, hogy mégis csak egy fajta gyűjteményem legyen a magyarból. Amikor legközelebb visszamentem, hogy újabb köteteket vehessek, csalódottan konstatáltam, hogy már megint változtattak a borítókon.
Nagyon szeretem az AC könyveket (3 nyelven is olvasom őket), és nagyon szeretném ha végre valahára kiadnák az összeset rövid időn belül EGY fajta borítóval és formájúval. Az egyik angol verzió kicsi, puha borítós és olcsó.
Jó lenne ha végre valahára mindenki magáénak mondhatna egy teljes Agatha Christie gyűjteményt.
2015. július 20. 19:32
Kedvenceim :)
2015. július 20. 19:05
Nagyon szeretem a könyveit ! Nehéz közülük választani . Többször elolvastam már a saját és a könyvtárból kihozott műveit . Jó agytorna egytől egyig .
2015. július 20. 14:37
Nehéz egyet választani - mind nagyon jó:-)