Nincs engedélyezve a javascript.
Könyvfesztivál otthonról

Könyvfesztivál otthonról

Ne teljen el könyvek nélkül ez a négy nap!

április 22.

Kedves Olvasóink!

Ma kezdődött volna a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál. Ez most a szokásos formájában elmarad, mi viszont nem szeretnénk, hogy könyvek nélkül teljen el ez a négy nap. Az elmúlt időszakban ugyan otthonról, de ugyanúgy folytattuk a munkát és a készülődést, így nagy örömmel mondhatjuk, minden könyvünk, melyet a fesztiválra terveztünk, megjelent.

Nagyszerű újdonságokat választottunk, széles közönségnek: az új megjelenéseink között van kortárs szépirodalom, amerikai bestseller, fantasy, true crime, krimi, romantikus történet és verseskötet is.

Az elkövetkező négy napon, vagyis április 23–26-áig minden könyvünket*– igen, az újdonságokat is – 30% kedvezménnyel tudjátok megrendelni honlapunkról. Reméljük, így vissza tudunk adni valamennyit a könyvfesztiváli hangulatból.

A teljes készletünkre vonatkozó kedvezményes áron felül több száz könyvünk most 1499 Ft-ért lehet a tiétek, érdemes ezeket is átböngészni.

Kiszállításunk – az egészségügyi szabályokat szigorúan betartva – zavartalanul üzemel, így a kiválasztott könyveitek könnyen és gyorsan fognak megérkezni hozzátok.

Hiszünk abban, hogy a mostani nehéz időszakot a könyvek segítségével könnyebb átvészelni, és reméljük, sok szép, olvasással töltött perccel ajándékozhatunk meg benneteket.

Maradjatok otthon, olvassatok sokat!

Az Európa Könyvkiadó szerkesztősége

* A kedvezmény az előrendelhető könyvekre és az e-könyvekre nem vonatkozik. Más akcióval nem összevonható.