Nincs engedélyezve a javascript.
Az Európa Könyvkiadó szerzőinek karácsonyi dedikálása

Az Európa Könyvkiadó szerzőinek karácsonyi dedikálása

Egy dedikált könyv tökéletes karácsonyi ajándék lehet szeretteinknek – vagy akár saját magunknak is! Épp ezért az Európa Könyvkiadó lehetőséget biztosít olvasóinak, hogy magyar szerzőinkkel és elismert fordítóinkkal találkozhassanak egy családias hangulatú karácsonyi dedikálás alkalmával 2022. december 15-én, csütörtökön 17 órától az Írók Boltjában.

Persze azokra is gondolunk, akik nem tudnak ellátogatni személyesen az Írók Boltjába: most limitált ideig mindegyik érintett könyvünk kérhető online is személyes dedikálással.

A személyes dedikálás menete:

1. Rendeld meg a könyve(ke)t a „Dedikálva kérem” gombra kattintva legkésőbb 2022. december 14-én, szerdán 23 óráig!

2. A felugró ablakban add meg annak a nevét, akiknek a dedikált példányt szánod! Ha nem névre szóló, de dedikált könyvet szeretnél, kérlek, ezt is tüntesd fel!

3. Az Európa Könyvkiadó szerkesztősége névre szólóan dedikáltatja neked a könyvet a szerzővel/fordítóval 2022. december 15-én az Írók Boltjában. Az Európa Könyvkiadó Facebook-oldalán élőben jelentkezünk majd be a helyszínről.

4. A személyre szólóan dedikált példányaid garantáltan megérkeznek karácsony előtt.

A dedikált könyv csak előre fizetéssel, bankkártyás fizetési móddal vásárolható meg. Köszönjük a megértésedet!

Völgyhíd

Völgyhíd

Háy János
2022.09.12.
Mi történik Péterrel, a zárkózott programozó fiúval, aki betegesen beleszeret Zsófiba? Mi történik Zsófival, aki szeretni akar, de nem akar különleges lenni? Mi történik Dedával, Zsófi testvérével, aki eleve különlegesnek hiszi magát, és megveti a felnőttek világát? Erről szól ez a könyv.
Kisasszonyképző
Inspiráló női történetek

Kisasszonyképző

Istenhegy I.

Bódis Kriszta
2022.05.26.
Istenhegy
„Tüdős Klára olyan női ikon, akinek embersége, egyénisége, alkotóereje és tettei túlnőttek a huszadik századon. Az ő szobrát a történelem és az emberi nem drámája faragta, de valahogy úgy, ahogy tengervíz töri, pusztítja el a sziklákat. Én ezt a láthatatlan emlékművet most életre keltem." Bódis Kriszta
Hiányzó történetek

Hiányzó történetek

Kovács Krisztián
Kovács Krisztián első regénye a múlt és a múlt által befolyásolt jelen megértésére tett szenvedélyes generációs kísérlet. Az előző század a jelen rémálmaként vissza-visszatér, és ha már nem menekülhetünk előle, jobb, ha szembenézünk vele, akármennyire félelmetesnek is tűnik, amit látunk.
Mardos

Mardos

A bűntudatról kilenc fejezetben

Réz Anna
2022.09.21.
Reggel már ébredéskor mardos a bűntudat, amiért állandóan halogatod a teendőidet? Délben azt szégyelled, hogy műanyag tálcás paradicsomot vettél az előrecsomagolt szendvics mellé, ezzel tovább szennyezve a bolygót? Délután a gyereked megállás nélkül nyomogatja a telefonját, mire rád tör a bűntudat, amiért olyan kevés időt töltesz vele?
Kérdezd meg tőle

Kérdezd meg tőle

Barna Imre
2021.03.25.
„Nem tudta, mire készülök. Egy ideig terveztem ugyan, hogy előbb-utóbb elmondom (vagy inkább bevallom?) majd neki, mert hát hogy venné már az ki magát, ha véletlenül tudná meg, de csak célozgatni mertem, halogattam a dolgot. Féltem, hogy tiltakozna, én meg persze megmakacsolnám magam, és ezzel újabb árulást követnék el.
Húzzuk a keresztünk

Húzzuk a keresztünk

A magyarországi választások története 1905-2018

Révész Sándor
Révész Sándor korabeli sajtóanyagok, visszaemlékezések mentén egy politikai szappanopera folytatásaiban háborúk és forradalmak szabdalta választási történelmet mesél el nekünk. A szerző korábbi nagy hatású portrékötetei – Antall József, Aczél György, Gimes Miklós, Dobi István életútjának rekonstruálása – után rendkívül tanulságos politikatörténeti összefoglalót nyújt.

A fordító aláírásával kérhető:

Szabadság árva magvetője

Szabadság árva magvetője

110 vers

Alekszandr Szergejevics Puskin
2022.09.15.
Valójában mindenki ismeri, az is, aki azt hiszi, hogy nem, mert gyerekkorában hallotta a mesét a halászról meg a kishalról, az aranykakasról vagy Szaltán cárról, mert kamaszként találkozott Anyeginnel, az európai irodalom első nagy kiábrándult hősével, vagy épp Borisz Godunovval, az operavilág egyik feledhetetlen alakjával.

Az előszót író Dési János aláírásával kérhető:

Zsidósors Magyarországon

Zsidósors Magyarországon

Lévai Jenő
2022.09.24.
Lévai Jenő (1892–1983) Budapesten született zsidó családban. A két világháború között a legismertebb sztárújságírók közé tartozott. Fontos lapoknál (az Újság, az Est-lapok,a Kis Ujság stb.) volt munkatárs, főszerkesztő, tulajdonos.