Nincs engedélyezve a javascript.
Kategóriák
Minden
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Gasztronómia
Gazdaság, üzlet
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Idegen nyelvû könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Mûvészetek
Publicisztika
Regény
Családregény
Dokumentumregény
Erotikus
Fantasy
Háborús
Horror
Kaland
Krimi
Romantikus
Sci-fi
Szépirodalmi
Szórakoztató
Thriller
Történelmi
Egyéb
Sport
Szórakozás
Társadalom- és humántudomány
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Vallás
Első benyomások

Első benyomások

Európa Könyvkiadó, 2016.
3 137 Ft
Eredeti ár:
3 690 Ft
Megtakarítás:
15 %
Készleten

Regény régi könyvekről, váratlan szerelemről és Jane Austenről.Jane Austen és Sophie Collingwood - két ugyancsak különböző ifjú nő, akiket csak a könyvek imádata kapcsol össze.

Jane éppen első regényét írja, amikor megismerkedik az idős tiszteletessel, Richard Mansfielddel. Nem is sejti, mennyi segítséget és bátorítást fog kapni rövid barátságuk alatt. Sőt lehet, hogy többet is kap: egy kész kisregényt. Első benyomások címen, amiből majd megszületik a Büszkeség és balítélet.

Sophie könyvtárosként végzett Oxfordban, és most egy antikváriumban dolgozik Londonban, miközben Mansfield Allegorikus mesék kis könyve című, végtelenül unalmas történetfüzérének második kiadását hajszolja két érdeklődőnek is. De a hajsza végzetes lehet...

Plagizált-e Jane Austen? Megkerül-e a tiszteletes meséinek gyűjteménye? És Sophie megtalálja-e a szerelmet? Mennyire fontosak az első benyomások?

Charlie Lovett regényét minden Austen-imádónak csak ajánlani lehet.Fordította: Tótfalusi IstvánOlvasson bele: Részlet a könyvből

Hozzászólások

2016. szeptember 26. 15:59
Kedves Anikó,
másoknak is feltűnt az egyezés, a könyv másik borítóval jelenik meg, amit természetesen hamarosan közzéteszünk. A borítótervező a külföldi (angol) borító képét vette át, nem volt tudomásunk az I.P.C Könyvek kiadványáról. Az angol kiadás:
https://www.amazon.co.uk/First-Impressions-Charlie-Lovett/dp/1846883385
Üdvözlettel,
Európa Könyvkiadó admin
2016. szeptember 26. 15:09
Nagyon szeretem az Európa Könyvkiadó könyveit, most még is fenntartásaim vannak! Nem sokára megjelenik Charlie Lovett - Első benyomások című könyve. A könyvborító megszólalásik hasonlít az I.P.C. Könyvek Kft. gondozásában megjelent Natasha Solomons - Eltűnt férjek galáriája című könyvre. Miért van erre szükség???
Kedvcsináló
/