Nincs engedélyezve a javascript.
Elindult a Fesztivál!

Elindult a Fesztivál!

XXI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál

2014. április 24.
Csináljuk a fesztivált! Elkezdődött a XXI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál
Az Európa Könyvkiadó az elmúlt évekhez hasonlóan színes és izgalmas programmal készül a XXI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra.
Vendégünk lesz a Petőfi-díjjal kitüntetett Anne Applebaum, akinek új, Vasfüggöny című kötetét április 26-án mutatjuk be. Az eseményen a szerzővel és Ungváry Krisztián történésszel Betlen János fog beszélgetni.
Az Európa Könyvkiadó és a Vivandra Kiadó közösen hívta meg Patrick Ness amerikai-angol szerzőt, akinek egy ifjúsági és egy felnőtteknek szóló regénye is megjelenik a könyvfesztivál alkalmából. A két könyvet közösen mutatjuk be április 26-án.
Három kiváló magyar szerzőnk kötete is a könyvfesztiválra jelenik meg: Háy János új, Napra jutni című műve egy kisfiú életét követi a születéstől a középiskoláig, egy vidéki család hétköznapjaiba ad betekintést. Konrád György Itt, Európában című esszékötete napjaink Magyarországát és Magyarország Európában elfoglalt helyét vizsgálja. Vámos Miklós A New York–Budapest metró című, nagy sikerű regénye ezúttal a szerző életműsorozatának részeként jelenik meg.
Vendégeink és magyar szerzőink dedikálnak is a könyvfesztiválon az Európa Könyvkiadó standjánál, a B épületben.

Könyveinket 20% kedvezménnyel vehetik meg a Könyvfesztivál ideje alatt a B16-os standnál.