Nincs engedélyezve a javascript.
Kategóriák
Minden
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Gasztronómia
Gazdaság, üzlet
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Idegen nyelvû könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Mûvészetek
Publicisztika
Regény
Családregény
Dokumentumregény
Erotikus
Fantasy
Háborús
Horror
Kaland
Krimi
Romantikus
Sci-fi
Szépirodalmi
Szórakoztató
Thriller
Történelmi
Egyéb
Sport
Szórakozás
Társadalom- és humántudomány
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Vallás
Briliánsok

Briliánsok

Európa Könyvkiadó, 2014.
2 967 Ft
Eredeti ár:
3 490 Ft
Megtakarítás:
15 %
Készleten

Az élet nem igazságos.

Adjon a gyermekének különleges induló tőkét!

Mindannyian a legjobbat akarjuk a családunknak. De a legodaadóbb, legjobb szülő is csak annyira sikeres, amennyire a genetika engedi.

Ezért a Ragyogó Fények Termékenységi Központ kizárólag olyan donorokat fogad, akik megfelelnek a következő követelményeknek:

- Minimum 120-as IQ-ra tesztelték őket.

- Nincs örökletes hajlamuk betegségekre.

Korábban a mesterséges megtermékenyítést azoknál alkalmazták, akik nem tudtak más módon teherbe esni. De ez megváltozott. És miért is ne?

Végül is mi fontosabb - hogy a gyereke megkapja a lehető legjobb genetikai hátteret, vagy hogy rokonságban álljon önnel?

Donorjaink a legjobb emberi képességek hordozói. És míg nem tudni, mi az oka annak, hogy egyes gyerekek adottsággal születnek, a józan ész azt diktálja, hogy az esély nagyobb, ha a szülők egyike adottsággal rendelkezik.

Hiszen én termékeny vagyok. Miért gondolkodnék megtermékenyítésen?

Röviden? A gyereke miatt.Az amerikai szerző napjainkban játszódó trilógiájának első kötetében egy alternatív világot ismerünk meg, ahol 1980 óta tízből egy megszületett gyermek különös képességekkel rendelkezik. Ez beható társadalmi változásokhoz vezet, ezért a legtehetségesebb gyerekeket kiszakítják családjukból, gátolják önszerveződésüket, bizalmatlanná teszik őket társaikkal szemben. A zseniális mutánsok között terroristák is vannak, ellenük az FBI-ra emlékeztető szervezet küzd.Marcus Sakey hat bestseller-regény írója, melyek közül többet is készülnek megfilmesíteni. Műveit a következő díjakra jelölték, vagy ezekkel díjazták: Anthony, Barry, Macavity, Strand Critic's Circle, Readers' Choice, Crimespree, Dilys, Crime Shot, Indie Lit, Romantic Times, ITW Thriller Award.Fordította: Pap Vera-ÁgnesOlvasson Bele: Részlet a könyvből

Ki olvassa még
/
Levegő Szilárd
Kiss János

Hozzászólások

2017. április 16. 1:14
Tisztelt Kiadó!
Megkérdezhetem, hogy mikorra tervezik kiadni a harmadik részt?
Üdv, dcs
Kedvcsináló
/