Nincs engedélyezve a javascript.
Kategóriák
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Gasztronómia
Gazdaság, üzlet
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hobbi, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Művészetek
Publicisztika
Regény
Családregény
Dokumentumregény
Erotikus
Fantasy
Háborús
Horror
Kaland
Krimi
Romantikus
Sci-fi
Szépirodalmi
Szórakoztató
Thriller
Történelmi
Egyéb
Sport
Szórakozás
Társadalom- és humántudomány
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Vallás
AZ

AZ

Európa Könyvkiadó, 2018.
5 942 Ft
Eredeti ár:
6 990 Ft
Megtakarítás:
15 %
Készleten

Heten voltak. Hét kiskamasz barát, akiknek szembe kellett szállniuk a városukat terrorizáló rémmel. A csatornákban, a lefolyókban, a kanálisban lakó Az időről időre felszínre bukkant, és akkor útját hullák szegélyezték. Sok hulla. De Derry városában ezen senki sem lepődött meg. Az emberek halandóak, a gyerekek meg főleg. Egészen addig, amíg ők heten össze nem fogtak, hogy legyőzzék Azt.

Bill, a vezér, aki az öccse halálát akarja megbosszulni. Ben, akinek a könyvek a barátai, na meg az ennivaló. Richie, akinek mindig rosszkor jár a szája, ráadásul különféle Hangokon. Stan, aki gyűlöli a rendetlenséget és a piszkot. Eddie, akinek asztmája van és tankszerű anyja. Michael, a néger. És Beverly, a lány, akit ver az apja és akibe ketten is szerelmesek.

De hogyan szállhat szembe hét gyerek az egész várost megfertőző gonosszal? Stephen King hatalmas regénye vérfagyasztó izgalmak során válaszolja meg a kérdést. És mesél még gyerekkorról és felnőttségről, pénzről és szegénységről, barátságról és kirekesztettségről, lányról és fiúról. Szóval az életről.Fordította: Hamvai Kornél, Kiss Annamária, Koppendorfer Noémi, Szappanos Gábor, Szántó Judit

Ki olvassa még
/
Zsolt Kovacs
Sultész Attila
Marsai Richárd
Balázs Bácskai

Hozzászólások

2019. február 21. 15:32
Nem akarom lelombozni az előttem szólót, de igazából elég olcsó kiadás lett... ilyen terjedelmű könyvet illendő lett volna cérnafűzni, nem pedig ragasztókötni... a fekete-fehér borító, amin pedig még fólia sincs, az szintén nagyon olcsó megoldás... az egyetlen jó dolog az uv-lakkozott védőborító, de hát az... nem sokat dob rajta azért :) A kötet mégis 6990 ft teljes áron, ebből a nyomdai előállítás nem lehetett több 1000-1500 forintnál. Persze meg kell fizetni a tördelőt, a kiadót, szerzőt, stb. stb., mégis... inkább akkor kerüljön 9-10.000 forintba, de legyen jó minőségű. Észrevételeim alapján az Alföldi Nyomdában készült Európa könyvek mindig ilyen olcsó ragasztottak, a Szekszárdi Nyomdából kikerült könyvek legalább fűzve vannak. Véleményem szerint lehetne egységesíteni, hogy a keménytáblás könyveket cérnafűzzék... mindig.
2019. február 13. 11:01
Remekül sikerült ez a kiadas! A kemeny boritos kiadas kimondottan javara valt a kötetnek, figyelembeveve a magas oldalszamot, igy kezelhetöbbe,tartosabba idötallobba valik majd.Köszönöm.
2018. május 28. 10:19
Kedves Roland, nem kizárt, hogy a jövőben megjelenik majd kartonált kiadásban is! :) Szép napot kívánunk, az Európa Könyvkiadó csapata
2018. május 27. 11:06
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, kartonált formában várnám a könyvet.
Sajnos az új kemény borítású kiadások nagyon nem tetszenek.
Persze ez csak az én véleményem.
2017. október 6.
Kedves Máté!
Megjelent az AZ e-könyv formában is. Nagyobb e-könyv kereskedőknél megtalálja.
például:
https://play.google.com/store/books/details/Stephen_King_Az?id=lN83DwAAQBAJ
https://www.libri.hu/konyv/king_stephen.az-1.html
Üdvözlettel:
Európa Könyvkiadó Admin
2017. szeptember 14. 13:25
Kedves Kiadó!
Megvettem a könyvet és elkezdetem az olvasását is.
Egy apróságra hívnám fel a figyelmet: a könyv végén, a szerzőtől eddig megjelent listából hiányzik a Setét Torony: Átfúj a szél a kulcslyukon című kötet.
2017. szeptember 10. 21:18
Tisztelt Kiadó!
Ez a kiadás meg fog jelenni ebook verzióban?
Köszönöm.
Máté
2017. szeptember 5. 17:27
26
2017. szeptember 4. 19:53
Kedves László! Idén nem várható kartonált kiadás az AZ-ból, de a későbbiekben elképzelhető, hogy újra megjelentetjük két kötetben, az ön által említett formátumban.
2017. augusztus 26. 4:02
Tisztelt Kiadó!
Arra lennék kíváncsi, hogy az újabb megjelenések ragasztott, kartonált verzióban is kiadásra kerülnek-e? A változat amire gondolok az például az új setét tornyok, és még sok más az elmúlt években. Sok mű van meg így kedvenc írómtól és reménykedem hogy a még meg nem lévőket is így szerezhetem be. Például eme sokat várt AZ újrakiadás.
Köszönettel: Kicska László
Kedvcsináló
/