Nincs engedélyezve a javascript.
Kategóriák
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Gasztronómia
Gazdaság, üzlet
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hobbi, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Művészetek
Publicisztika
Regény
Családregény
Dokumentumregény
Erotikus
Fantasy
Háborús
Horror
Kaland
Krimi
Romantikus
Sci-fi
Szépirodalmi
Szórakoztató
Thriller
Történelmi
Egyéb
Sport
Szórakozás
Társadalom- és humántudomány
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Vallás
Átfúj a szél a kulcslyukon

Átfúj a szél a kulcslyukon

A Setét Torony új, négy és feledik kötete

Európa Könyvkiadó, 2014.
2 967 Ft
Eredeti ár:
3 490 Ft
Megtakarítás:
15 %
Készleten

Aki olvasott már Stephen Kinget, biztosan emlékszik thrillereinek otthonosan hideglelős hangulatára - a borzongató sejtelemre, hogy az egyszerű, derűs hétköznapok mélyén mindig ott lappang a szörnyűség, az ember szívében pedig a vadállat. A Setét Torony sorozatban a thriller koronázatlan királya a fantasy birodalmába kalandozik. Egy mitikus, történelem előtti - vagy utáni - varázsvilágba, amely idegensége mellett is ismerős - talán leginkább a nagy amerikai westernekből, ahol az élet csupa kaland, veszedelem és csoda.A címadó történetet - amely regény a regényben - A Setét Torony sorozat főhőse, Roland lovag meséli el egy viharos éjszakán: a kis Timről szól, akinek favágó apja a veszedelmes, elvarázsolt Vasfa-erdőben lelte halálát. Hogy biztonságban tudja a megcsonkult családot, Tim édesanyja újból férjhez megy az apa barátjához és favágótársához, akiről azonban hamarosan kiderül, hogy talán nem is az, aminek látszott. Tim nyomozásba kezd: felkerekedik az erdőbe, hogy ott megtalálja Maerlynt, a varázslót, a segítségét kérje az egyre sokasodó rejtélyek megoldásához, és elhozza megvakított édesanyjának a gyógyító elixírt.Az Átfúj a szél a kulcslyukon A Setét Torony sorozat "négy és feledik" kötete - ezzel válik teljessé a történet, amely Stephen King alkotói életének nagy részét végigkísérte, s amelynek negyedik és ötödik része között a rajongók közül sokan éreztek valami hiányt...Fordította: Szántó JuditOlvasson bele: Részlet a könyvből

Hozzászólások

2018. április 16. 22:01
Kedves Európa Könyvkiadó!
Köszönöm a válaszukat!
Igen, néztem antikváriumban is, de a legtöbb helyen azt mondták, hogy Stephen King regények hiánycikkek.
Néztem internetes oldalakon is, de sehol semmi.
Esetleg nincs Önöknek egy darab?
Szép napot!
2018. április 9. 13:31
Kedves Anikó,
az idei újrakiadások között még nem szerepel, de köszönjük az észrevételt, minden ilyen jellegű kérést feljegyzünk! Esetleg antikváriumokban próbáltad? Idén a következő King-könyveket adjuk ki újra: Végítélet, A ragyogás, Éjszakai műszak.
Szép napot kívánunk,
az Európa Könyvkiadó csapata
2018. április 6. 16:54
Kedves Európa Könyvkiadó!
Stephen King: Setét torony 2. - A hármak elhivatása c. 2013-ban kiadott könyvet keresem égen és földön, de sehol sem lelem.
Fognak még kiadni belőle?
Válaszukat előre is köszönöm!
Kedvcsináló
/