Nincs engedélyezve a javascript.
Kategóriák
Minden
Albumok
Egészség, életmód
Ezotéria
Gazdaság, üzlet
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Idegen nyelvű könyvek
Informatika, számítástechnika
Irodalom
Művészetek
Publicisztika
Regény
Családregény
Dokumentumregény
Erotikus
Fantasy
Háborús
Horror
Kaland
Krimi
Romantikus
Sci-fi
Szépirodalmi
Szórakoztató
Thriller
Történelmi
Egyéb
Sport
Szórakozás
Társadalom- és humántudomány
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Utazás
Vallás
Aki kapja, marja

Aki kapja, marja

Európa Könyvkiadó, 2015.
3 392 Ft
Eredeti ár:
3 990 Ft
Megtakarítás:
15 %
Nem rendelhető

A Mr. Mercedes-ben bemutatkozó hősök eklektikus hármasának főszereplésével itt a mesteri, lélegzetelállító folytatás egy olvasóról, aki túlzásba viszi a rögeszmés rajongást egy emberkerülő íróért.

"Ébresztő, géniusz!" - így kezdődik Stephen King letehetetlen új regénye egy bosszúvágyó olvasóról. Az ébresztő John Rothsteinnek, az ikonikus írózseninek szól, aki megteremtette az imádott és világhírű Jimmy Goldot, de többé már nem publikál. Morris Bellamy pedig őrjöng, nemcsak Rothstein hallgatása miatt, hanem azért is, mert a nonkonformista Jimmy Gold eladta magát a karrierért a reklámszakmában. Morris megöli Rothsteint, és igen, a pénzt is kipakolja a széfjéből, de az igazi kincset azok a noteszok jelentik, amelyekben lehet még legalább egy Gold-regény.

Alighogy elrejti a pénzt és a noteszokat, Morrist nemi erőszakért bevágják egy szigorított fegyházba. Évtizedekkel később egy Peter Saubers nevű kamasz, akinek az apja súlyosan megsérült a Mr. Mercedes-merényletben, megtalálja a kincset, úgyhogy a Bill Hodges-féle csapatnak most Pete-et és családját kell megvédenie az egyre eszelősebb és vérszomjasabb Morristól, aki harmincöt év után kiszabadult, és követeli vissza a noteszait meg a pénzét.King a Tortúra óta nem foglalkozott az olvasóval, aki addig bálványozza az írót, amíg baj nem lesz belőle. Az Aki kapja, marja nemcsak vérfagyasztó, bravúros krimi, de azt is bemutatja, hogyan formálja az irodalom az életet - jól vagy rosszul, most és mindörökké.Fordította: Bihari GyörgyOlvasson bele: Részlet a könyvből

A Könyvjelző magazin 2015. novemberi számában megjelent cikk: Akar-e az irodalom egérutat?A Könyvjelző magazin 2015. decemberi számában megjelent cikk: A szerző halott és remekül érzi magát

Ki olvassa még
/
Zsófia enikő Ornódi
Laurenczy Zoltán
Ancsi Szepesi

Hozzászólások

január 15. 14:39
Kedves József!
Terveink szerint az új kiadások már puha fedelesek lesznek, de pontos megjelenési időpontot még nem tudok írni.
Üdvözlettel,
Európa Könyvkiadó admin
január 9. 15:47
Tisztelt Kiadó!
Eltelt bő két év, érdeklődni szeretnék, hogy várható-e hamarosan a puhafedeles kiadása ennek a könyvnek? Illetve az Agykontrollnak?
Válaszukat előre is köszönöm.
2015. december 14. 13:19
Kedves Judit,
a külföldi szállítás az alábbiak alapján lehetséges az Alexandra Online webáruházon keresztül:
- Külföldi csomagküldés
Külföldi megrendelés esetén minden esetben előzetesen egyeztessen az ügyfélszolgálat munkatársaival. Küldje el a megrendelni kívánt termékeket a kulfold@alexandra.hu e-mail címre, hogy kiszámoljuk a postaköltséget a Magyar Posta Zrt. mindenkori nemzetközi díjtáblázata alapján. A termékek vételárát, a postaköltséget és a banki költséget előre kérjük kifizetni. Ha megfelel Önnek ez a lehetőség, megküldjük az utaláshoz szükséges céges bankszámlaszámot és banki adatokat.
Üdvözlettel,
Európa Könyvkiadó admin
2015. december 11. 12:27
elerhetetlen az ugyfelszolgalatos mail cimuk sajnos..ugyhogy ide irom:
> Jó napot kívánok,
érdeklodni szeretnék, hogy megoldható e lenne a kulfoldre szállítás. Konkrétan Szlovákiába. Nagyon szeretném az új Stephen King konnyvel megajandékozni a páromat karácsonyra :)
Nekem teljesen megfelelne, ha postai utánvéttel érkezne a konyv. A postakoltséget természetesen teljes egészében téríteném.
Válaszukat elore is koszonom.
2015. december 3. 11:34
Köszönöm válaszát! Ugyanakkor érdeklődnék, hogy ezekre a különböző formátumú kiadásokra mi szükség van?
2015. december 1. 12:12
Kedves Bence,
igen, valamivel később ebből is jelenik majd meg puhafedeles kiadás.
Üdvözlettel,
Európa Könyvkiadó admin
2015. november 25. 21:40
Hasonlóan a Mr. Mercedeshez, ebből is lesz kétféle (puhafedeles) kiadás?
Kedvcsináló
/