Nincs engedélyezve a javascript.

Kategóriák

Informatika, számítástechnika
A Setét Torony - A Setét Torony 7.
A Setét Torony - A Setét Torony 7.
Európa Könyvkiadó, 2016.
3,392 Ft
Eredeti ár:
3,990 Ft
Megtakarítás:
15 %

A Susannah dala ott ér véget, hogy közeleg a szülés ideje... és a Dixie Malacban zajló küzdelem során Callahan atya halálos sebet kap.

Időközben szörnyű kínok közepette megszületik Roland és Susannah/Mia fia, Mordred, a pókká átváltozni képes, rettenetes mutáns. Őrületes tempóban növekszik-fejlődik, folyton éhes, és ezt az éhséget csillapítani kell: elsőként szülőanyját, Miát falja fel. Majd nekiindul, hogy a Bíbor Király parancsára elpusztítsa Rolandot is.

A megfogyatkozott ka-tet rendíthetetlenül folytatja útját a Setét Torony felé. Bármennyire szereti is Roland a harcostársait, a Torony megismerésének vágya mindennél erősebb benne - bárkit és bármit képes feláldozni, hogy célját elérje. Véres harcok és számtalan nehézség, nélkülözés árán - miközben az író, Stephen King életét is megmentik - Roland végre ott áll a világokat mozgató Setét Torony tövében: elérkezett a végső összecsapás ideje. Le kell számolni a Bíbor Királlyal, és ezzel megmenteni a világot.

Gileádi Roland, a harcos belép a Toronyba, elindul felfelé, és minden szinten élete egy-egy szakaszával szembesül; de vajon mit talál a legfelső szobában?Fordította: Bihari György

Hozzászólások

október 9. 17:30
Tisztelt Kiadó!

A borítón a 7-es szám elhelyezése szándékos, vagy véletlenül tér el az eddigi hat kötetétől? Ezeken A Setét Torony felirat mögött volt látható a szám.
Kedvcsináló
/